0513 – 629 090 Contact

Ambulant in de wijk

De jongerenwerkers zijn daar waar jongeren te vinden zijn. Niet alleen op school, in jongerencentrum Casa, maar ook op hangplekken, op straat en in de wijken. Zij leggen en onderhouden contact met de jongeren. Omdat ze aansluiten bij verschillende leefwerelden zijn de jongerenwerkers goed in beeld, laagdrempelig en gaan op een preventieve manier te werk. Iedere jongerenwerker heeft zijn of haar eigen gebied en een schoollocatie waar ze makkelijk te vinden en te benaderen zijn.

Het jongerenwerk van Caleidoscoop richt zich niet op het aanbieden van activiteiten aan jongeren. Ze richten zich juist op de behoefte van jongeren van waaruit jongeren zelf, in samenwerking met volwassenen en professionals, activiteiten ontwikkelen.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer