Budgetmaatjes

Budgetmaatjes

Heb je geldzorgen? Dan kan een budgetmaatje helpen. Budgetmaatjes zijn getraind om jou op een persoonlijke manier te helpen met je financiële problemen. Ze bieden hulp in moeilijke tijden, maar helpen ook om in de toekomst geen nieuwe schulden te maken.

Om hulp te krijgen van een budgetmaatje moet je je aanmelden bij de schuldhulpverlening van de gemeente Heerenveen. Daarna wordt er samen met jou gekeken naar je administratie en hoe je met je geld omgaat. Er wordt gekeken naar wat je kunt besparen en er wordt een overzicht gecreëerd. Zo kun jij in de toekomst grip houden op je financiën. 

Heb je betalingsachterstanden, dan worden er ook regelingen getroffen met organisaties die nog geld van jou krijgen.

 

Heb je interesse om budgetmaatje te worden?

Neem dan contact op met coördinator Jacqueline Lenis. Zij weet of er (nieuwe) budgetmaatjes nodig zijn en wanneer er een training start om aan de slag te gaan als budgetmaatje.

Word ook vrijwilliger

Wil jij je inzetten als vrijwilliger in de gemeente Heerenveen? Er zijn veel organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Meld je aan bij de vrijwilligerscentrale van Caleidoscoop en we helpen je een functie te vinden die precies bij jou past.

Meld mij aan als vrijwilliger

Deco

Neem contact op

Coördinator Budgetmaatjes

Wiggele Talen

Mail w.talen@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-13133641

Andere onderwerpen

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons