0513 – 629 090 Contact

Burenhulp

Om een antwoord te geven op de veranderingen in de zorg is Caleidoscoop gestart met een nieuw burenhulpproject in de wijk De Akkers.

Burenhulp is van alle tijden. Het is niets meer of minder dan elkaar een handje helpen. Samen met organisaties in de wijk is er gebouwd aan een netwerk van vrijwilligers die met elkaar bewoners ondersteunen. Mensen die door ouderdom, ziekte of handicap hulp nodig hebben bij praktische klusjes of behoefte hebben aan een praatje, kunnen een beroep doen op een vrijwilliger in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan het halen van de boodschappen, mee naar de kapper, vervoer naar het ziekenhuis, voorlezen of bij ziekte de hond uitlaten. Misschien kan de hulpvrager ook iets betekenen, door bijvoorbeeld op de kleintjes (of de hond) te passen terwijl de buurvrouw de boodschappen voor haar doet.

Bewoners uit wijk De Akkers kunnen een hulpvraag of hulpaanbod doorgeven aan Linda van de Poll, Vrijwilligers Servicepunt van Caleidoscoop, 0513 – 645 881 of een email sturen naar: servicepunt@caleidoscoopheerenveen.nl. Woon je in een andere buurt maar heb je interesse om zelf een Burenhulpproject op te zetten? Caleidoscoop denkt graag met je mee, vanuit onze expertise én de kennis van jouw wijk helpen we je waar we kunnen.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer