0513 – 629 090 Contact

Buurtbemiddeling

Goed contact met de buren is belangrijk. Wanneer met elkaar niet meer lukt, kan buurtbemiddeling een oplossing zijn. Getrainde vrijwilligers bemiddelen (gratis) bij een burenruzie. Ze doen hun best om problemen of conflicten zo goed mogelijk op te lossen. Ook organisaties kunnen problemen tussen buren of buurtgenoten aanmelden.

Een belangrijke voorwaarde is dat beide partijen vrijwillig deelnemen, de tijd hebben (en nemen) om met elkaar te praten en de wil er is om problemen op te lossen.

Wanneer er sprake is van buitensporige agressie, familieproblematiek, criminaliteit en/of alcohol- en drugsproblematiek is buurtbemiddeling geen oplossing, daar zijn andere hulpinstanties voor.

Zoek je meer informatie of heb je belangstelling om zelf als vrijwillig buurtbemiddelaar aan de slag te gaan? Raimunda Hörmann helpt je graag verder. Zij is de contactpersoon en de coördinator Buurtbemiddeling, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag via 0513-629090.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer