Dag!enDoen!

Dag!enDoen!

Wil je ook graag vaker een stap buiten de deur zetten, maar liever niet alleen? Dag!enDoen! Heerenveen helpt je daar graag bij. Dag!enDoen! is een app waarin we alle activiteiten uit de gemeente & omgeving verzamelen in één agenda. Vanuit de app kan waar nodig ook vervoer worden geregeld.  Op deze manier hopen we bij te kunnen dragen aan jouw dagelijkse geluk.

Of het nu de wekelijkse markt bezoeken is, een drankje nuttigen, naar een voorstelling gaan of zomaar ergens naartoe, soms is het toch fijn om dit samen met iemand te doen. Eenmalig, wekelijks, maandelijks of juist spontaan; die keuze is helemaal aan jou.

Dag!enDoen! Heerenveen

 

Je kunt een tablet van ons lenen.

Ben je niet zo handig met techniek, of heb je zelf geen tablet? Een van onze vrijwilligers komt graag bij je langs om je te helpen. Net zo lang tot je het helemaal zelf kunt bedienen. Dus waar wacht je nog op? Laat ons je helpen om jouw dagen nog leuker en gezelliger te maken!

 

Dagendoen app store

Dagendoen playstore

Word ook vrijwilliger

Wil jij je inzetten als vrijwilliger in de gemeente Heerenveen? Er zijn veel organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Meld je aan bij de vrijwilligerscentrale van Caleidoscoop en we helpen je een functie te vinden die precies bij jou past.

Meld mij aan als vrijwilliger

Deco

Neem contact op

Jacqueline Lenis

Coördinator Dag!enDoen!
Mail Phone

Andere onderwerpen

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons