Deco

Fundag jonge mantelzorgers uit de gemeente Heerenveen en de Fryske Marren

Fundag jonge mantelzorgers uit de gemeente Heerenveen en de Fryske Marren


Fundag jonge mantelzorgers uit de gemeente Heerenveen en de Fryske Marren

Wedstrijd SC Heerenveen – Fortuna Sittard 25 november 2023

Zaterdag 25 november was er weer een fundag voor de jonge mantelzorgers uit de gemeenten Heerenveen en de Fryske Marren. Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren die opgroeien met zorg in hun gezin en omgeving en altijd klaar staan voor degene die deze zorg nodig heeft.

Met een groep van 24 jonge mantelzorgers en begeleiders, gingen we vanuit het centrum samen op weg naar het stadion van SC Heerenveen. Daar zagen we vanuit de skybox van Ausnutria de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, het was een supermooie avond met een prachtige overwinning voor SC Heerenveen 3 – 0 !

Het programma van deze avond werd verzorgd door de mannen van de Droom Box. Bij aankomst bij het Stadion werden we door deze mannen opgevangen, begeleid naar het veld waar een mooie groepsfoto werd gemaakt met de mascottes van SC Heerenveen en Ausnutria. In de skybox stonden lekkere hapjes en drankjes voor hen klaar en vulden we de poule in met vragen over de door hen verwachte doelpunten, ruststand en eindstand. Na het warme en koude buffet konden ze op tribune plaatsnemen om vanaf de mooiste plaatsen op de tribune de wedstrijd te volgen.

Er werd volop meegejuicht en gejoeld bij mooie acties en gescoorde doelpunten. Na afloop was er een verrassingsbezoek door de keeper van SC Heerenveen Andries Noppert, er werd een bal en sjaal verloot en de winnaar van de poule uitslagen ging naar huis met een SC Heerenveen shirt met alle handtekeningen van de spelers. Andries vertelde heel blij te zijn met de overwinning op Fortuna Sittard en benoemde dat hij bewondering had voor de jonge mantelzorgers en de zorg die zij bieden. Tot slot werden er goodiebags uitgedeeld aan alle jongeren!

Onze speciale dank gaat uit naar iedereen die dit prachtige event mogelijk heeft gemaakt.

Droom Box Frank Zaal & Edwin Gerritsen

SC Heerenveen Marouan Achammachi  & Andries Noppert

Ausnutria An Moorman

Bekijk onderstaande foto’s voor een sfeerimpressie van de fundag

Meer nieuws