Gezinsmaatjes

Gezinsmaatjes

Denk je ook wel eens “mijn gezin draait wel, maar ik zou best wat meer structuur willen”? Misschien vind je het fijn om eens met iemand te praten die de tijd neemt voor jou en je kind en met jou wat mogelijkheden op een rijtje zet. 

De gezinsmaatjes zijn onderdeel van het Leerbedrijf binnen Caleidoscoop. Het zijn vooral MBO- en HBO studenten die een speciale training hebben gevolgd en intervisie en persoonlijke begeleiding krijgen tijdens het traject als maatje.

 

Zelf een gezinsmaatje worden?

Lijkt het je leuk om zelf een gezinsmaatje te worden? Bezoek het Vrijwilligers Servicepunt van Caleidoscoop, 

Word ook vrijwilliger

Wil jij je inzetten als vrijwilliger in de gemeente Heerenveen? Er zijn veel organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Meld je aan bij de vrijwilligerscentrale van Caleidoscoop en we helpen je een functie te vinden die precies bij jou past.

Meld mij aan als vrijwilliger

Deco

Neem contact op

Contactpersoon Gezinsmaatjes

Anja Dijkstra Koehoorn

Mail a.koehoorn@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-52327596

Andere onderwerpen

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons