0513 – 629 090 Contact

Gezinsmaatjes

Gezinsmaatjes zijn getrainde vrijwilligers die op een laagdrempelige manier gezinnen ondersteunen met lichte opvoedingsvragen. Na een verplichte training worden de vrijwilligers gekoppeld aan een gezin wat om ondersteuning vraagt. Voor aanmelding van de gezinnen wordt samengewerkt met de preventiewerkers en meitinkers in de gemeenteHeerenveen.

De training is ontwikkeld door Caleidoscoop en wordt gegeven door Dicky Waley en Janneke de Jong. Bij voldoende aanmeldingen traint Caleidoscoop een nieuwe groep. Gedurende de inzet als gezinsmaatje is er voor de deelnemers intervisie en persoonlijke begeleiding.

Wil jij ook gezinsmaatje worden? Meld je dan aan voor een intake bij het Vrijwilligers Servicepunt van Caleidoscoop: 0513 – 645 881 of via servicepunt@caleidoscoopheerenveen.nl.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer