0513 – 629 090 Contact

Hart voor Heerenveen

Caleidoscoop Welzijnswerk stimuleert Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Succesvolle samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke projecten, met gesloten portemonnee. Wil jij jouw onderneming profileren? Wil je nieuwe netwerken aanboren en werken aan een positief imago? Of kan jouw organisatie de hulp van een bedrijf goed gebruiken? Via www.hartvoorheerenveen.nl verbinden wij bedrijven en maatschappelijke organisaties.Ondernemers geven geen zak met geld, maar investeren hun specifieke vakkennis, goederen of diensten. Investeren in de samenleving, omdat jij dat belangrijk vindt!

Heb jij Hart voor Heerenveen? Kijk op www.hartvoorheerenveen.nl voor meer informatie.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer