Deco

Heb je even tijd?

Heb je even tijd?

Speciale campagne gericht op vrijwilligerswerk in november en december

Het Vrijwilligers Servicepunt van Caleidoscoop in Heerenveen vraagt extra aandacht voor vrijwilligerswerk met een speciale campagne in de maanden november en december.

Wekelijks lees je nieuwsgierige artikelen (digitaal, maar ook in de Heerenveense Courant), zijn er leuke activiteiten om bij aan te haken en loop je tegen scherpe promotieacties aan. Zo ontvangt bijvoorbeeld iedere nieuwe vrijwilliger in de gemeente Heerenveen een gratis appeltaart, met dank aan de Jumbo.*

Vrijwilligerswerk hoeft niet structureel te zijn en kent dan ook vele soorten en maten. Je kunt wekelijks een steentje bijdragen, misschien eens per maand of incidenteel omdat juist dan jouw kennis en ervaring goed van pas komt. We vragen dan ook niet veel, maar heb je even tijd?

Aan de hand van onderstaande activteitenkalender lees je waar ook jij van start kunt gaan. Samen maken we even tijd voor elkaar. Doe je mee?

*LET OP: er zijn maximaal 100 taarten beschikbaar, op is op.

Even tijd flyer afbeelding
De Zilveren Duim 2023

De Zilveren Duim 2023

Zilveren Duim voor belangrijke vrijwilligers in Heerenveen en omstreken: dit zijn de winnaars – Leeuwarder Courant...

Regenboog belang

VACATURE IN DE SPOTLIGHT Vind jij ook dat de gemeente Heerenveen een inclusieve samenleving moet zijn, waar iedereen geaccepteerd en gerespecteerd wordt én zich veilig voelt om zichzelf te zijn? Wil jij als vrijwilliger Stichting Regenboogbelang Heerenveen hierin...

coffee 1958233 1280

Onze oproep om een kop koffie te komen drinken met het oog op aankomende vacatures is zo succesvol, dat we inmiddels voldoende koffie hebben gedronken met leuke kandidaten. Iedereen bedankt voor het delen!

Meer nieuws