0513 – 629 090 Contact

HeerenveenHelpt

Helpen en geholpen worden, dat maakt onze samenleving een stukje fijner. Caleidoscoop en de gemeente Heerenveen willen inwoners helpen bij het zoeken en het vinden van passende oplossingen en mogelijkheden dichtbij op het gebied van zorg, jeugd en werk, wonen en welzijn. De gemeente heeft hiervoor een digitaal informatieloket voor formele én informele zorg en hulp beschikbaar: www.HeerenveenHelpt.nl.

HeerenveenHelpt.nl geeft alle inwoners laagdrempelig en toegankelijk, snel en simpel, voorbeelden en informatie. Op HeerenveenHelpt.nl vind je antwoorden op vragen over bijvoorbeeld zorg, jeugd en werk.

Maar HeerenveenHelpt is er niet alleen om het antwoord te vinden op je vragen. Je kunt via de site ook iemand anders helpen of zelf om hulp vragen. Een soort digitaal trefpunt voor hulp. Iedereen kan er informatie zoeken en aanbieden op het gebied van maatschappelijke dienstverlening en informele zorgverlening zoals vrijwilligerswerk, ‘burenhulp’ of een hulpnetwerk voor mantelzorg. Elkaar helpen via wehelpen.nl

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer