Deco

Huiskamer got talent groot succes!

Huiskamer got talent groot succes!


Na op alle huiskamers spannende voorrondes te hebben gehad, was het op 28 juni tijd voor de finale van Huiskamer Got Talent. Dit is de talentenjacht van het huiskamerproject waarin elke huiskamer een finalist stuurt om mee te doen voor de beker.

Terwijl het buiten pijpenstelen regende, zaten de finalisten en het publiek binnen in de St. Jozef af te wachten tot het begin van de finale. Simone, onze presentatrice, opende de avond en stelde de juryleden voor. De jury bestond uit de directeur van Caleidoscoop, Harald, muzisch docente Dineke en theater leerling en tevens voorzitster van de jury Esmée. Nadat de jury was voorgesteld vroeg Simone de eerste twee deelneemsters op het podium te komen. Het was de beurt aan Favour en Nialen van de Letterbeam om hun danskunsten aan het publiek te laten zien. Op het gezellige en vrolijke nummer Bank van PSquare lieten de meiden zien hoe veel zij van dansen en muziek hielden. En dat was ook te merken aan het lovende jury commentaar. Na de meiden van de Letterbeam was het de beurt aan Jelmar van de Ekke de Haan. Hij kreeg het hele publiek aan het lachen met zijn grappen en ook de jury had erg gelachen bleek uit het commentaar. Als derde was Shanaya aan de beurt vanuit Oudeschoot die een van haar favoriete nummers van K3 ging zingen: Ushuaia. Het publiek klapte gezellig mee en de jury was het er allemaal over eens dat ze er geweldig uit zag in haar roze met zwarte jurk. Ook haar stem vonden ze erg goed. Als laatste was het team van St. Jozef aan de beurt met een dans op het nummer Hele mooie dag van Jayh. Angelique, Saron en Gemma hadden met behulp van hun coach en vriendin Simone erg leuke pasjes bedacht die volgens de jury goed bij het verhaal van het liedje hoorde.

Nadat alle acts geweest waren, gingen de juryleden in een aparte ruimte in overleg terwijl het publiek en de finalisten iets lekkers konden drinken met een plakje cake erbij. Na enkelen minuten overleggen was de jury eruit, het was tijd voor de ontknoping. Met enige opbouw van spanning werd het bekendgemaakt, de finalisten van de St. Jozef hebben gewonnen! Zij ontvingen de beker, een grote chocolade medaille en een stapel verzamelplaatjes om onderling te verdelen. Voor de finalisten die helaas niet gewonnen hadden was er natuurlijk een troostprijs. Ieder van hen ontving ook een chocolade medaille.

Meer nieuws