0513 – 629 090 Contact

Huiskamerprojecten

 

Wat is het?
De huiskamer is een plek waar kinderen uit de wijk hun vrijetijd kunnen besteden en waar ze mee kunnen doen aan allerlei activiteiten.

Wat doen we?
In de huiskamers is altijd iets te doen; spelletjes spelen, knutselen, vrij spelen, lekker op de bank hangen of mee doen aan workshops om de talentontwikkeling te bevorderen kan ook. Wekelijks organiseren we veel verschillende activiteiten voor en met de kinderen.

Voor wie?
De huiskamer is er voor alle kinderen tussen 4 en 12 jaar uit de wijk of het dorp. Kinderen die op andere scholen zitten maar wel in het dorp/de wijk wonen, mogen natuurlijk ook komen. Evenals kinderen die naar speciaal onderwijs gaan.

Kosten?
Er zijn geen kosten verbonden aan de huiskamer. Iedereen kan dus meedoen.

Waar en wanneer?
1. Oudeschoot, in OBS Skoatterwiis op woensdag en vrijdag van 15.00 tot 16.30 uur.
2. Heerenveen Midden, in MFC De Akkers in de wijkruimte op dinsdag en donderdag van 14.30 tot 16.00 uur.
3. Heerenveen Centrum, in de Sint Jozefschool op maandag en donderdag van 15.00 tot 16.30 uur.
4. De Greiden, in OBS Ekke de Haan op woensdag van 14.30 tot 16.00 uur.

Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig naar onze gezellige middagen? Kom dan eens langs om te kijken of jet het leuk en gezellig vindt. Wil je meer weten, dan mag je altijd even bellen.

Vrijwilliger zijn?
De huiskamers worden gerund door een groep vrijwilligers onder begeleiding van een professional. Zij zorgen er keer op keer weer voor dat de kinderen een leuke middag hebben. Is dat ook iets voor u, dan mag u altijd contact opnemen.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer