0513 – 629 090 Contact

Huiskamers

In de huiskamer is altijd iets te doen, niks hoeft en (bijna) alles mag. Denk aan spelletjes, knutselen, vrij spelen, maar ook aan lekker chillen op de bank of een leuke workshop. Wekelijks zijn er leuke activiteiten, vaak voor en door de jeugd.

De huiskamer is er voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar uit de wijk of het dorp. Kinderen die op een andere school zitten maar wel in de buurt wonen, zijn natuurlijk ook welkom. Aan de huiskamer zijn geen kosten verbonden.

Je vindt de huiskamers in:

  • Oudeschoot, in OBS Skoatterwiis op woensdag en vrijdag van 15.00 tot 16.30 uur.
  • Heerenveen Midden, in MFC De Akkers in de wijkruimte op dinsdag en donderdag van 14.30 tot 16.00 uur.
  • Heerenveen Centrum, in de Sint Jozefschool op maandag en donderdag van 15.00 tot 16.30 uur.
  • De Greiden, in OBS Ekke de Haan op woensdag van 14.30 tot 16.00 uur.

Goed om te weten: bovenstaande momenten zijn met uitzondering van studiedagen, vakanties en feestdagen.

De huiskamers worden gerund door een groep vrijwilligers onder begeleiding van een professional. Nieuwsgierig geworden? Of lijkt het je leuk om te helpen bij (een van) de huiskamers? Kom gerust eens langs, of neem contact op met Anja, via een mailtje of bel 06 – 52327596

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer