0513 – 629 090 Contact

Jaarverslag

 

Download hier het jaarverslag 2017.

Voorwoord

Op 2 april 2017 stapte ik voor mijn eerste werkdag bij Caleidoscoop binnen. Ik was benieuwd of ik, dat wat ik meende gezien te hebben tijdens de sollicitatieprocedure, ook in werkelijkheid zou aantreffen. Nu, ruim een jaar later, kan ik vol trots zeggen dat de werkelijkheid beter is. Ik trof een organisatie aan met bevlogen professionals, die in een prettige sfeer met elkaar samenwerken. Caleidoscoop is een naar buiten gerichte organisatie gebleken, met een solide bedrijfsvoering. Alle lof voor mijn voorganger Sander van Eunen die – na een aantal moeilijke jaren voor Caleidoscoop – de bedrijfsvoering transparant heeft gemaakt. Mijn eerste maanden stonden in het teken van kennismaken, gesprekken met de gemeente over een nieuwe kostprijs en het leren kennen van de volle breedte van het takenpakket van Caleidoscoop. Ik voerde mooie gesprekken met de professionals en inwoners van de gemeente Heerenveen. Ik was er al van overtuigd, maar ik kan nu nog beter zeggen dat welzijn een onmisbare rol vervult in een individualiserende maatschappij, waarin meedoen verwacht wordt, maar niet vanzelfsprekend is.

Harald de Kluizenaar

Directeur-bestuurder

 

Hier vindt u de jaarverslagen en -plannen van voorgaande jaren:

jaarplan 2019
jaarplan 2018
jaarverslag 2017
jaarverslag 2016

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer