0513 – 629 090 Contact

ntmoetingscentrum Jonge Ouders (OJO)

Het Ontmoetingscentrum Jonge Ouders (OJO) is er voor alle (toekomstige) jonge ouders in de gemeente Heerenveen, die voor hun 24e hun eerste kindje hebben gekregen. Op de campus van het Friesland College in Heerenveen vind je het inlooppunt, waar je zo binnenstapt (een afspraak is niet nodig). Je kunt hier terecht voor advies, lichte ondersteuning en bruikbare spulletjes, maar je ontmoet ook andere jonge ouders waar je ervaringen mee kunt uitwisselen.

Het OJO organiseert zelf activiteiten – zoals een knutselmiddag, ouder- en kindzwemmen en een gezamenlijke lunch – maar we gaan ook gezamenlijk de deur uit, bijvoorbeeld naar het Mamacafé of de bibliotheek.

Daarnaast kun je bij het OJO terecht voor huiswerkbegeleiding en voor nuttig advies over hoe nu verder, denk aan studie- en loopbaanadvies, hulp met financiën, gezondheid en ondersteuning in de toekomst. Op een laagdrempelige manier denken we met je mee en indien nodig verwijzen we je door naar iemand die je verder kan helpen.

Kom gerust eens langs, we vertellen je graag meer over wat we doen. Je vindt ons in het Friesland College aan de Abe Lenstra Boulevard 29 in Heerenveen, in lokaal ZO.13. We zijn er van maandag tot en met donderdag, van 9.00 tot 16.00 uur. Mailen kan ook, of bel naar 06-50929590.

Sinds begin 2017 is het Ontmoetingscentrum Jonge Ouders (OJO) in Heerenveen een samenwerkingsproject van het Friesland College en Welzijnsorganisatie Caleidoscoop. Het OJO is een onderdeel van het Leerbedrijf binnen Caleidoscoop, en draait daarom grotendeels op MBO- en HBO studenten, ondersteund door professionals.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer