Deco

Jongerencentrum Casa neemt het op tegen Sjoelclub de Zonnehoek

Jongerencentrum Casa neemt het op tegen Sjoelclub de Zonnehoek


Op 19 april namen een aantal jongeren en jongerenwerkers van Casa het in de Sint Jozefschool op tegen de leden van de sjoelclub van buurtvereniging de Zonnehoek.

Tijdens de opening van jongerencentrum Casa kregen de jongeren een sjoelbak cadeau van de politie. Hoewel sjoelen soms toch wel een wat stoffig imago heeft, wordt er in Casa goed gebruik gemaakt van het houten vertier. Al snel ontstaat het idee om een avond te organiseren, waarbij jongeren de strijd aangaan met de ouderen. Niet alleen de deelnemers van de sjoelclub kijken er naar uit, ook onder de jongeren wordt er flink geoefend.

Op de avond zelf is er een individuele strijd op vier sjoelbakken. Iedereen mag bij elke bak een potje sjoelen en aan het einde van de avond is er een prijs voor degene met de hoogste score. Jongerenwerker Arne weet de wisselbeker en het bijbehorende lekkers bij elkaar te sjoelen, de buit gaat dus mee naar Casa. Uiteraard wil de sjoelclub graag revanche en daarom gaan beide partijen na de zomervakantie opnieuw de strijd met elkaar aan voor de wisselbeker.

 

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fellen.akkerman.90%2Fposts%2F189954918189396&width=500″ width=”500″ height=”484″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true”></iframe>

Meer nieuws