Jongerencentrum Casa

Jongerencentrum Casa

Heb je ooit gehoord van jongerencentrum Casa? Het is een superleuke plek in hartje centrum, aan het Geerts Willigenplein, waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten en contacten kunt leggen. Of je nu wilt chillen, gamen, spelletjes spelen, feestjes vieren, huiswerk maken of een goed gesprek wilt voeren, bij Casa kan het allemaal!

Casa is iedere donderdag en vrijdag geopend. Dus als je tijd hebt, loop gerust eens binnen.

 

Activiteiten voor en door jongeren

Wist je trouwens dat de activiteiten bij Casa ontwikkeld worden door jongeren zelf? Want wie weet er beter dan jij wat je nodig hebt? Natuurlijk is er waar nodig ondersteuning van volwassenen en professionals. Bij Casa leer je nieuwe dingen, verleg je je grenzen en maak je een ontwikkeling door die bij jou past. Het mooie is dat Casa grotendeels draait op vrijwilligers, jongeren zoals jij, die worden ondersteund door jongerenwerkers. Dus waar wacht je nog op? Kom gezellig langs bij Casa en ontdek wat het voor jou kan betekenen!

Word ook vrijwilliger

Wil jij je inzetten als vrijwilliger in de gemeente Heerenveen? Er zijn veel organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Meld je aan bij de vrijwilligerscentrale van Caleidoscoop en we helpen je een functie te vinden die precies bij jou past.

Meld mij aan als vrijwilliger

Deco

Neem contact op

Jongerenwerker

Sander de Vries

Mail s.devries@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-25389578
Jongerenwerker

Pieter Jissel Bonnema

Mail p.bonnema@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-52326273
Jongerenwerker

Esther de Jonge

Mail e.dejonge@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-25639019

Andere onderwerpen

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons