0513 – 629 090 Contact

Jongerenwebsite WhatTheFean

WhatTheFean is dé website voor en door jongeren tussen 12 en 23 jaar in Heerenveen en omliggende dorpen. Ontwikkeld door onze eigen redactie, echt Heerenveens dus. Lokaal maar wereldwijs, samenwerkend maar onafhankelijk, betrokken maar eigenwijs.

We brengen nieuws, feiten, weetjes, meningen, leuke dingen, opmerkelijke zaken, events, noem maar op. En je kunt via de site antwoorden krijgen op vragen over onderwerpen waarmee jij bezig bent of waarover je inzit.

Ook zijn wij een broedplaats voor talent, ook jouw talent. Bij ons kun je werken als vrijwilliger, stagiaire of als je niet helemaal weet wat je met je leven aan moet. Daarvoor hoef je geen groot schrijftalent te zijn. We zijn ook altijd op zoek naar jongeren die graag foto’s maken, kunnen tekenen, interviewtalent hebben, sociale media willen beheren en nog veel meer. Dus lijkt het je leuk om mee te werken, schrijf of bel ons, of kom een keertje langs. Iedere donderdagmiddag is de redactieruimte geopend. Wanneer je Jongerencentrum Casa binnenloopt, is het de ruimte meteen aan je linkerkant. Wees welkom!

Bekijk onze website via whatthefean.nl. Tot gauw!

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer