0513 – 629 090 Contact

Klachten

Caleidoscoop werkt hard om de inwoners van de gemeente Heerenveen zo goed mogelijk te ondersteunen. Toch kan het gebeuren dat je een verbeterpunt voor ons hebt of niet tevreden bent over onze dienstverlening. In dat geval horen wij dat heel graag. Je kunt contact met ons opnemen via info@caleidoscoopheerenveen.nl of via telefoonnummer: 0513-62 90 90. Dan gaan wij samen met jou in gesprek om de klacht zo goed mogelijk op te lossen.

Komen we er samen niet uit?

Dan kun je terecht bij de klachtencommissie. Hoe dit werkt staat beschreven in het gezamenlijke klachtenreglement dat Caleidoscoop met de gemeente Heerenveen, Stichting Maatschappelijk Werk Friesland en de GGD afdeling jeugdgezondheidszorg heeft opgesteld. Ook het team Jeugd en Gezin doet mee aan de regeling.

Het klachtenreglement kun je via deze link inzien: klachtenreglement

 

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer