0513 – 629 090 Contact

Klussendienst

De Klussendienst Graag Gedaan komt ouderen of mensen met een beperking tegemoet, maar ook mensen die niet gemakkelijk hulp krijgen vanuit hun eigen netwerk en iedereen die door ziekte tijdelijk aan de zijlijn staat. Je kunt de Klussendienst inschakelen voor bijv:
  • kleine reparatie m.b.t. elektra
  • ophangen van lampen, schilderijen en boekenplanken
  • CV bijvullen, ontluchten of voor het ontsteken van de ketel
  • schilderen en behangen
  • grasmaaien/schoffelen/snoeien
  • sneeuwruimen en/of zout strooien
De Klussendienst doet geen werkzaamheden die een professioneel timmerman, schilder of loodgieter hoort te doen. Ook geldt de voorwaarde dat er geen werkzaamheden worden verricht die normaal gesproken door de thuiszorg of huishoudelijke hulp worden gedaan.

Contact

Kun je zelf de klusjes in en rond jouw huis niet meer doen? Bel met het Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen (0513 – 645 881). De medewerker neemt je aanvraag op en kijkt of je verzoek geschikt is voor de Klussendienst. De coördinator maakt een afspraak en vertelt wie er bij je langskomt. De Klussendienst doet haar best om ervoor te zorgen dat er binnen twee weken iemand bij je aan de slag kan.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer