0513 – 629 090 Contact

Klussendienst

Lukt het niet (meer) om zelf de klusjes in je tuin te doen? Het is fijn wanneer je huisgenoten, buren, familie of vrienden om hulp kunt vragen. Maar wat doe je als dat niet mogelijk is?  

Woon je in de gemeente Heerenveen, dan staat de Klussendienst van Caleidoscoop voor je klaar. Onze enthousiaste vrijwilligers helpen graag met kleine tuinklussen.   

Klussendienst ‘Graag Gedaan’ is er voor jou als je geen andere hulp kan krijgen. Maar ook wanneer je over weinig financiële middelen beschikt of als je om een andere reden tijdelijk aan de zijlijn staat. Je betaalt hier wel een vergoeding voor.

In tijden van Corona is er minimale inzet van vrijwilligers voor tuinklussen. Dit komt door de aangescherpte maatregelen van het RIVM. Het kan zijn dat het een tijdje duurt voordat we je kunnen helpen in de tuin. We rekenen op je geduld hiervoor. 

  Contact

  Wil je meer informatie? Bel met 0513 – 645 881 of mail ons via info@caleidoscoopheerenveen.nl. 

  Bel mij terug

  Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

  Bekijk onze Privacyverklaring

  Informatie aanvragen

  Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

  Bekijk onze Privacyverklaring

  Over ons

  Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

  Lees meer

  Jeugd & jongeren

  Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

  Lees meer

  VSP

  Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

  Lees meer