0513 – 629 090 Contact

Maatjesprojecten

 

Als maatje….

Maatjes zijn voor onze hulpvragers onmisbaar. Zij bieden een helpende hand, maken mooie wandelingen, bezoeken activiteiten, drinken samen wat, bieden een luisterend oor en hebben samen met de hulpvrager een leuke gezellige ontmoeting.

Er zijn altijd mensen die jouw hulp kunnen gebruiken! Als maatje kun je je voor verschillende doelgroepen inzetten, zo kun je jongeren helpen die leuke activiteiten willen bezoeken, met ouderen een kop koffie drinken of een mooie fietstocht of wandeling maken, maar ook met kinderen uit een gezin leuke activiteiten ondernemen.

Samen met de hulpvrager maken we afspraken over hoe vaak, hoe lang en wanneer jullie afspreken.

Caleidoscoop organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst voor de vrijwilligers van het maatjesproject. Tijdens deze bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met de andere maatjes. Ook zijn er voor de maatjes trainingen die je kan volgen, maar eigen wensen op trainingsgebied kun je ook doorgeven! Een keer per jaar bedankt Caleidoscoop al haar vrijwilligers met een attentie en een borrel.

Wil je graag maatje worden? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen, 0513-645881 of servicepunt@caleidoscoopheerenveen.nl

Voor wie?

Voor sommige mensen is het hebben van een (tijdelijk)maatje het antwoord op hun hulpvraag. Voor anderen is er misschien wel een ander antwoord op hun hulpvraag.

Heb je een hulpvraag dan komt de VSP-er langs om samen met jou te kijken welk antwoord het beste bij jouw vraag past.

Heeft u een hulpvraag bel dan met het Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen
0513-645881 of servicepunt@caleidoscoopheerenveen.nl

 

 

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer