Deco

Maatschappelijk betrokken ondernemen in Heerenveen tijdens Meet & Match 2018

De Meet & Match is bedoeld voor bedrijven, gemeente, scholen en serviceclubs die zich betrokken voelen bij de Heerenveense samenleving en voor maatschappelijke organisaties die op zoek zijn naar bedrijven en organisaties die iets voor ze kunnen betekenen. Deelname is gratis, je bent van harte welkom!

De Meet & Match is een dynamisch evenement. Maatschappelijke organisaties en bedrijven lopen door elkaar, steeds op zoek naar een partner om een match mee te maken. Alle matches vinden namelijk plaats in anderhalf uur!

Uitgangspunt is dat bedrijven niet hun financiële middelen hoeven aan te spreken, maar juist gebruik maken van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen. Bedrijven zetten expertise, mankracht, goederen of diensten in voor het goede doel. Geen omzet, wel voldoening.

De opbrengst van de laatste Meet & Match in 2017 was 107 matches met een economische waarde van ruim € 85.000.

Als dagvoorzitters nemen strafrechtadvocaten Hans en Wim Anker de bezoekers mee in de wereld van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Heuse matchmakers van Randstad en de Rabobank zullen bedrijven en lokale goede doelen met elkaar in contact brengen om zoveel mogelijk matches te realiseren. Goede matches, inspirerende matches, kleine en grote matches.

Notaris Savenije en notaris De Boer bekrachtigen alle matches en berekenen per match de economische waarde. Aan het eind van het event maken zij bekend wat de waarde is van alle gesloten samenwerkingen.

Hart voor Heerenveen is erg dankbaar dat hoofdsponsor Kuiper Verzekeringen en co-sponsor serviceclub JCI Heerenveen dit event mede mogelijk maken.

Het programma

  • 13.45 uur Inloop met koffie & thee
  • 14.00 uur Opening + welkom door Renske Osenga (coördinator Hart voor Heerenveen) en voorstellen dagvoorzitters strafrechtadvocaten Hans en Wim Anker
  • 14.15 uur Start ‘handel’; slag op de gong door de hoofdsponsor Kuiper Verzekeringen
  • 14.15 – 15.45 uur Matches maken door alle deelnemers
  • 15.45 uur Einde Meet & Match
  • 15.45 uur Borrel, vier samen de gesloten matches en gelegenheid tot napraten en netwerken
  • 16.15 uur Bekendmaking aantal gemaakte matches
  • 16.30 uur Afsluiting

Kom je ook?

Aanmelden kan via het formulier op de site van Hart voor Heerenveen, je deelname is gratis. Mocht je op het laatste moment bedenken om toch langs te komen, kun je ook zo binnenlopen. Meet & Match vindt plaats op dinsdag 16 oktober in het Posthuis in Heerenveen, aan de Fok 78. Er is ruimte om te parkeren in de parkeergarage vlakbij, of kom gewoon op de fiets.

Meer weten?

Het aanbod voor dit jaar lees je alvast op de website van Hart voor Heerenveen, zodat je goed beslagen ten ijs komt dinsdag. Lukt dat niet vooraf dan is dat geen probleem, want op de middag zelf staat het aanbod ook op papier wat je bij binnenkomst ontvangt.

Lees hier ons verslag van de Meet & Match in 2017, bekijk de foto’s en resultaten/matches van vorig jaar en volg Hart voor Heerenveen op Twitter voor de meest actuele nieuwsberichten.

Meer nieuws