MDT Divers

MDT Divers

MDT is een avontuur waarbij je op zoek gaat naar de beste versie van jezelf. Dit programma geeft je de kans om je talenten te ontdekken, betekenisvol te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst.

 

Voor wie is MDT?

Ben je tussen de 14 en 27 jaar oud en wil je meer doen met je interesses en talenten? Overweeg dan om deel te nemen aan MDT. Alle jongeren zijn welkom, dus jij ook. Er zijn verschillende MDT-programma’s beschikbaar. Bij Caleidoscoop bieden we MDT Divers aan. Je kunt hieraan deelnemen naast je school, studie, werk, vakanties of tijdens een tussenjaar. Er zijn ook MDT-trajecten die meer tijd in beslag nemen. Voor meer informatie hierover kun je terecht op mdt.frl.

 

Wat zou jij willen doen?

Een MDT-traject kun je zelf vormgeven. Jij hebt de controle over wat je gaat doen en leren. We staan klaar om je te helpen waar nodig. Als jouw doelen aansluiten bij een bestaand traject, is dat prima. Maar als dat niet het geval is, kun je je eigen weg creëren. We bieden verschillende mogelijkheden aan, zoals workshops en trainingen, die aansluiten op jouw doelen. We ondersteunen je bij het ontdekken en ontwikkelen van je talenten en het opdoen van ervaringen die je nu en in de toekomst verder zullen helpen.

Binnen een half jaar:

  • Heb jij jouw (verborgen) talenten ontdekt en ontwikkeld;
  • Behaal jij jouw eigen leerdoelen;
  • Heb jij je ingezet voor jezelf, andere jongeren en/of de maatschappij;
  • Verdien jij grote waardering, ook in de vorm van het MDT certificaat.

Wil je meer weten over MDT Divers of je inschrijven voor dit traject?

Neem dan contact op met het jongerenwerk van Caleidoscoop of kom langs in Jongerencentrum Casa. 

Word ook vrijwilliger

Wil jij je inzetten als vrijwilliger in de gemeente Heerenveen? Er zijn veel organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Meld je aan bij de vrijwilligerscentrale van Caleidoscoop en we helpen je een functie te vinden die precies bij jou past.

Meld mij aan als vrijwilliger

Deco

Neem contact op

Coördinator MDT

Nynke van der Goot

Mail n.vandergoot.nl@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-52326614
Coördinator MDT

Esther de Jonge

Mail e.dejonge@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-25639019
Coördinator MDT

Sanne Lolkema

Mail s.lolkema@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-52327684
Coördinator MDT

Tim Weidenaar

Mail t.weidenaar@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-52326761

Andere onderwerpen

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons