0513 – 629 090 Contact

Meitinkers

Heb je vragen over wonen, welzijn en zorg, dan kun je bij een meitinker terecht. Iedere wijk en ieder dorp heeft een vaste meitinker.

De meitinker zoekt samen met jou een oplossing. Kun je het probleem zelf oplossen? Bijvoorbeeld met familie, buren of vrijwilligers? Dan helpt de meitinker je daarbij. Als het nodig is, kan de meitinker ook zelf een oplossing regelen.

Naast de vaste meitinkers per wijk/dorp heeft de gemeente Heerenveen ook enkele niet gebiedsgebonden meitinkers. Deze meitinkers ondersteunen de vaste meitinkers wanneer het druk is en tijdens vakanties.

Bekijk hier het overzicht van de meitinkers en preventiewerkers in de gemeente Heerenveen.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer