0513 – 629 090 Contact

Mijn Huis Op Maat

Alles over een leven lang veilig en comfortabel wonen. Ben je jong of iets ouder; jouw huis is je thuis. Hier wil je graag veilig en comfortabel wonen. Mijn Huis Op Maat helpt hierbij. Op onze website mijnhuisopmaat.nl lees je tips over woningverbeteringen, handige producten, regelgeving, geldzaken en inspiratie voor prettig wonen en ouder worden.

Benieuwd hoe veilig jouw huis is? Doe de gratis Huistest en ontdek de verbeterpunten van jouw huis. Dat kan online, of een van onze vrijwilligers komt bij je langs. Maak hiervoor een afspraak via servicepunt@caleidoscoopheerenveen.nl of bel met het Vrijwilligers Servicepunt via 0513-645881. Het resultaat van deze test biedt inzicht in wat er mogelijk (nog) beter kan. Denk bijvoorbeeld aan een vlakke toegang, goede verlichting bij de voor- en achterdeur of een toilet op de slaapverdieping.

Wil je jouw woning zelf aanpassen of een woningaanpassing laten uitvoeren? Geen probleem. Via de website mijnhuisopmaat.nl vind je eenvoudig een leverancier bij jou in de buurt.

Mijn Huis Op Maat zoekt vrijwilligers!

Spreekt dit project je aan en lijkt het je leuk om hier zelf een steentje aan bij te dragen? Mijn Huis Op Maat is op zoek naar vrijwilligers om huistesten af te nemen. Je adviseert over mogelijke oplossingen en de uitkomst van het huisbezoek wordt verwerkt tot een persoonlijk woningadvies. De woonadviseurs krijgen, voordat zij aan de slag gaan, een training van een halve dag. Reiskosten die je maakt voor de huisbezoeken worden vergoed. Via het Vrijwilligers Servicepunt geven we je graag meer informatie.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer