0513 – 629 090 Contact

Myosotis

Myosotis is een vrijetijdsclub waar mensen met een verstandelijke beperking lid van kunnen worden. Vrijwilligers zorgen voor activiteiten die passen bij de deelnemers. Van september tot april/mei kunnen de leden in Wijkcentrum de Kempenaer op maandagavond samen knutselen, carnaval vieren, meedoen aan de playbackshow of een bezoek brengen aan de brandweer. Bovendien organiseert Myosotis elk jaar een weekendreisje. Op de clubavonden draait het vooral om gezelligheid. Het belangrijkste is: niets moet, maar er mag heel veel!

Het bijzondere van Myosotis is dat de club met een minimale bijdrage van leden en een maximale inzet van vrijwilligers al 40 jaar mensen met een verstandelijke beperking op maat activiteiten aanbiedt. Myosotis zorgt er op een duurzame en betaalbare manier voor dat iedereen ertoe doet en een plek verdient in de samenleving.

 

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer