0513 – 629 090 Contact

Myosotis

Myosotis is een vrijetijdsclub voor mensen met een beperking. De groep is voor iedereen van 18 jaar of ouder en voor wie het leuk vindt om samen te knutselen, muziek te maken, spelletjes te doen, gezellig te kletsen, te sjoelen en samen met elkaar te zijn. Ook vieren ze samen Sinterklaas, Kerst en Carnaval en hebben ze een slotfeest met een heuse playbackshow.

Het bijzondere van de groep is dat elk niveau welkom is, wat een mooie dynamiek oplevert. Sommige vrijwilligers zijn al twintig jaar betrokken bij de club en zijn er zo verbonden mee dat hun kinderen van kleins af aan meekomen en later ook vrijwilliger worden. Of zoals ze zelf zeggen: “het is zo’n fijne groep die veel voor elkaar over heeft”. Met een minimale bijdrage van leden en een maximale inzet van vrijwilligers biedt Myosotis al 50 jaar activiteiten op maat aan mensen met een (verstandelijke) beperking.

Iedere maandagavond van 19.30 – 21.00 uur is er een clubavond in Wijkcentrum de Kempenaer. 

Myosotis wordt georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers onder begeleiding van Caleidoscoop.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer