0513 – 629 090 Contact

Internationale vrouwendag wordt gevierd met een Kleurrijk Vrouwenfeest

9 maart 2019 is het feest in de Spil, alle vrouwen vanaf 10 jaar zijn meer dan welkom

Op vrijdag 8 maart is het zover: Internationale Vrouwendag. Deze dag staat in het teken van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld. In 1919 kregen de vouwen in Nederland kiesrecht. Heerenveen wordt deze dag omgetoverd in Vrouwenveen. Tijd voor een feestje!

Tijdens het Kleurrijk Vrouwenfeest (LET OP: dit is op zaterdag 9 maart) zijn er veel activiteiten te doen waaronder henna versiering, mooie nagels en nog veel meer leuks. Bij een feestje hoort ook muziek, die dit jaar wordt verzorgt door Bayam DJ NURAN. Samen met haar lichtgevende trommel maakt ze muziek van over de hele wereld.

Net zoals vorig jaar wordt ook dit jaar het feest gehouden in ‘De Spil’, Schoterplein 49 in Skoatterwâld / Heerenveen. Alle vrouwen en meisjes vanaf 10 jaar zijn welkom. Het feest start om 19:00 uur en zal rond 23:00 uur afgelopen zijn. De entree is 3,- per persoon.

Kom, feest, dans en geniet vooral!

Heb je nog vragen? Mail gerust! Vimlaramlal@hotmail.com of nicolaycorry@gmail.com

Maatjes gezocht!

Heb jij er wel eens aan gedacht om maatje te worden? In Heerenveen worden maatjes gezocht. Doe je mee? Meld je aan bij Caleidoscoop!