0513 – 629 090 Contact

Vrijwilligers VSP-auto doneren fooi aan Stichting Houvast en Speelgoedbank Heerenveen

De ritten met de auto van het Vrijwilligersservicepunt (VSP-auto) van welzijnsorganisatie Caleidoscoop worden zo gewaardeerd dat er geregeld fooi aan de vrijwillige bestuurders wordt gegeven. Na drie jaar sparen hebben de vrijwilligers besloten om het bedrag van € 893 te doneren aan Stichting Houvast en Speelgoedbank Heerenveen. Zij krijgen allebei € 446,55.

Met de VSP-Auto worden hulpbehoevende inwoners van de gemeente Heerenveen in staat gesteld om toch van A naar B te komen. Om dit te realiseren  is er een team van vrijwilligers dat gedurende de hele week klaar staat om als chauffeur op te treden.

De vrijwilligers kiezen voor twee stichtingen die beide een bijdrage leveren aan mensen die niet veel te besteden hebben en daardoor wel wat hulp en/of leuks kunnen gebruiken. Dit zijn de stichting Houvast, die mensen die het minder hebben getroffen helpt met  een open spreekuur op de woensdagochtend. En de stichting Speelgoedbank Heerenveen, die nieuw en gebruikt speelgoed inzamelt voor gezinnen waar dit niet vanzelfsprekend is.

Stichting Caleidoscoop is trots op de vrijwilligers en de donatie die zij hebben gedaan.

Uitreiking vrijwilligersprijs 2022

Uitreiking vrijwilligersprijs 2022

Dinsdag mochten de winnaars van de Vrijwilligersprijs 2022, georganiseerd door de Gemeente Heerenveen, Caleidoscoop Welzijnswerk én de Heerenveense Courant, hun prijzen in ontvangst nemen. Greet Pels ontving uit handen van wethouder Sybrig Sytsma en directeur...

10 en 11 maart NL Doet

10 en 11 maart NL Doet

Je kunt je opgeven via de website nldoet.nl. Er zijn verschillende klussen in de gemeente Heerenveen waar je je voor in kunt schrijven. Samen klussen geeft plezier, ervaar het ook eens.