0513 – 629 090 Contact

Zomerhuiskamer

Ook in de zomervakantie is er genoeg te doen voor kinderen!

In de huiskamer is altijd iets te doen, niks hoeft en (bijna) alles mag. Denk aan spelletjes, knutselen, vrij spelen, maar ook aan lekker chillen op de bank of een leuke workshop. Wekelijks zijn er leuke activiteiten, vaak voor en door de jeugd.

De huiskamer is er voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar uit de wijk of het dorp. Kinderen die op een andere school zitten maar wel in de buurt wonen, zijn natuurlijk ook welkom. Aan de huiskamer zijn geen kosten verbonden.

Naast het reguliere aanbod zijn er in de zomervakantie extra activiteiten: de Zomerhuiskamer! De planning is als volgt: 

  • Dinsdag 16 juli: oudhollandse spelletjesmiddag in de huiskamer
  • Donderdag 18 juli: bezoek aan speeltuin De Greiden in Heerenveen
  • Dinsdag 23 juli: bezoek aan De KoppenJan in Jubbega
  • Donderdag 25 juli: schilderen + ijsjes maken in de huiskamer
  • Dinsdag 30 juli: muziekinstrumentjes maken in de huiskamer
  • Donderdag 1 augustus: speurtocht in de buurt
  • Dinsdag 6 augustus: bezoek aan boerderijcamping De Geele Bosch in Oldeholtwolde
  • Donderdag 8 augustus: hapjes maken in de huiskamer + picknick

De huiskamer is dinsdags en donderdags open op bovenstaande dagen van 2 tot 4 uur. Adres OBS Skoatterwiis: Van Leeuwenhoekweg 2, Oudeschoot.

Graag het telefoonnummer van je ouders/verzorgers meenemen.

We gaan er vanuit dat als jouw kind bij de huiskamer komt, dat je er van op de hoogte bent dat we soms weg zijn met een uitje.

Telefoonnummer van Anja voor het geval je ons wil bereiken: 06-52327596.

Wil je als vader/moeder/verzorger chauffeur zijn tijdens één of meer van deze leuke uitjes? Je mag natuurlijk ook gezellig blijven als je dat leuk vind. Neem dan contact op met Anja.

NL doet

NL doet

Ook afgelopen vrijdag en zaterdag werd er weer hard geklust (en gelachen) tijdens de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Onderstaande foto is gemaakt bij Scouting van Maasdijk waar maar liefst 40 vrijwilligers hun handen uit de mouwen steken! Caleidoscoop zette de...

Welzijn op recept, Een schaakmaatje via de huisarts

HEERENVEEN - Wie niet lekker in zijn vel zit, gaat vaak als eerste naar de huisarts. Het advies kan dan zijn dat het goed is om wat meer onder de mensen te komen.  Maar hoe pak je dit aan? Welzijnsorganisatie Caleidoscoop voert de pilot ‘Welzijn op recept’ uit....

NLdoet! 11 en 12 maart

NLdoet! 11 en 12 maart

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is het weer zover: de jaarlijkse vrijwilligersactie NLdoet! Ruim 20 organisaties in de gemeente Heerenveen hebben hun klus aangemeld en kunnen jouw hulp goed gebruiken. Wil je ook meedoen? Meld je dan snel aan voor jouw klus naar...