Ontdek jouw buurt

Caleidoscoop is actief in de gemeente Heerenveen. De gemeente is opgedeeld in verschillende woonservicezones. Klik in de lijst hieronder op het gebied waar jij woont om erachter te komen welke van onze betrokken medewerkers deel uitmaken van het preventieteam in jouw wijk.

Alle Zones

Heb jij al kennis gemaakt met onze medewerkers die in jouw buurt actief zijn?

Iedere woonservicezone in de gemeente heeft bij ons zijn eigen preventieteam. Dit team bestaat uit een jongerenwerker, opbouwwerker, VSP’er, jeugdverpleegkundige en wijkmaatschappelijk werker. Samen proberen zij jou te helpen met het oplossen van je vragen. Ieder vanuit zijn eigen expertise. Ontdek welke medewerkers actief zijn in het preventieteam van de woonservicezone waarin jij woont.

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons