Ontmoeten en Meedoen

Ontmoeten en Meedoen

Bij Caleidoscoop nodigen we je uit om deel te nemen aan onze bruisende Ontmoeten en Meedoen activiteiten. In de verschillende dorpen en wijken van de gemeente Heerenveen organiseren we gezellige koffieochtenden en inspirerende ontmoetingsmomenten. Een warme sfeer waar iedereen welkom is, ongeacht achtergrond. Onze diverse locaties, zoals Meedoen in de As, Meedoen in Jubbega, Piipskoft, verschillende Doarpskeamers, locatie de Kempenaer en sinds kort ook de verrassende Pop-up locatie in het centrum van Heerenveen, bieden jou de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en samen actief deel te nemen aan de gemeenschap. Samen bouwen we aan een hechtere buurt!

 

Meedoen in de As

Meedoen in Jubbega

Piipskoft 

Doarpskeamers

Kempenaer

Pop up locatie

 

Word ook vrijwilliger

Wil jij je inzetten als vrijwilliger in de gemeente Heerenveen? Er zijn veel organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Meld je aan bij de vrijwilligerscentrale van Caleidoscoop en we helpen je een functie te vinden die precies bij jou past.

Meld mij aan als vrijwilliger

Deco

Neem contact op

Contactpersoon Meedoen in Heerenveen

Linda van de Poll

Mail l.vandepoll@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-52328160
Contactpersoon Meedoen in Jubbega

Anneke Lukkes

Mail a.lukkes@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-21316362

Andere onderwerpen

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons