0513 – 629 090 Contact

Ook Caleidoscoop

Naast de grotere activiteiten en projecten zijn er vele kleinere initiatieven die mede mogelijk worden gemaakt door Caleidoscoop. Voorbeelden hiervan zijn het Kleurrijk Vrouwenwerk. Dit vatten we samen onder de noemer Ook Caleidoscoop.

 

 

Kleurrijk Vrouwenwerk

Kleurrijk Vrouwenwerk is een vrijwilligersorganisatie die activiteiten organiseert voor vrouwen met verschillende culturele achtergronden uit Heerenveen.

Lees meer

Steunpunt de Barones

Steunpunt de Barones helpt mensen die problemen of vragen hebben op sociaal-juridisch gebied,  zoals met uitkeringen, belastingen, toeslagen, kwijtscheldingen, bezwaren enzovoort.

Met deze vragen of problemen kunt u terecht op het spreekuur van Steunpunt de Barones.

 

 Spreekuren zijn op afspraak op :

  • Dinsdagochtend             van 10:00 tot 12:00
  • Woensdagochtend         van 10:00 tot 12:00
  • Donderdagochtend        van 10:00 tot 12:00

 

Een afspraak kan worden gemaakt tijdens openingstijden bij ons secretariaat op 0513-624127

Lees meer

 

 

Myosotis

Het bijzondere van Myosotis is dat de club met een minimale bijdrage van leden en een maximale inzet van vrijwilligers al 40 jaar mensen met een verstandelijke beperking op maat activiteiten aanbiedt.

Lees meer

 

 

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer