Opbouwwerk

Opbouwwerk

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder. Komen we er niet uit? Dan verwijzen we je door naar de juiste instantie.

Opbouwwerkers ondersteunen bewoners in buurten, wijken en dorpen bij het aanpakken van problemen of het realiseren van wensen in de eigen leefomgeving. Dit zijn vaak problemen die te maken hebben met wonen en/of samenleven. De opbouwwerker adviseert, bemiddelt en stimuleert dat bewoners zelf actief aan verbetering van de situatie bijdragen.

Aanmelden Vrijwilligers

Suspendisse accumsan neque non pulvinar auctor. Donec eleifend sagittis lacus, vel mattis sapien molestie ac.

Aanmelden

Deco

Neem contact op

Opbouwwerker

Jannik Louwes

Mail j.louwes@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-52326659
Opbouwwerker

Jacqueline Lenis

Mail j.lenis@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-52326802
Opbouwwerker

Wiggele Talen

Mail w.talen@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-13133641

Andere onderwerpen

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons