Opvoedondersteuning

Opvoedondersteuning

Ben jij een ouder of verzorger en kun je wel wat hulp gebruiken bij het opvoeden van je kinderen? Bij Caleidoscoop begrijpen we dat ouderschap een prachtige, maar soms ook uitdagende reis kan zijn. Daarom staan wij klaar om jou te ondersteunen  op een manier die past bij jou.

Of je nu vragen hebt over de ontwikkeling van je kind, hulp nodig hebt bij het omgaan met lastige gedragingen of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor, wij zijn er om je te helpen. We begrijpen dat elk kind anders is en dat elke ouder zijn of haar eigen aanpak nodig heeft. Daarom proberen we altijd aan te sluiten bij jouw specifieke behoeften.

Onze opvoedondersteuning omvat een breed scala aan thema’s, zoals effectieve communicatie met je kind, het opbouwen van een sterke ouder-kindrelatie en het omgaan met veranderingen in het gezin. Onze aanpak is gebaseerd op respect, begrip en positieve versterking, zodat jij en je kinderen samen kunnen groeien en bloeien.

 

Neem contact op voor meer informatie

Ben je benieuwd naar wat Caleidoscoop voor jou en je gezin kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Word ook vrijwilliger

Wil jij je inzetten als vrijwilliger in de gemeente Heerenveen? Er zijn veel organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Meld je aan bij de vrijwilligerscentrale van Caleidoscoop en we helpen je een functie te vinden die precies bij jou past.

Meld mij aan als vrijwilliger

Deco

Neem contact op

Coördinator Opvoedondersteuning

Greetje Nijboer

Mail g.nijboer@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-52328344
Coördinator Opvoedondersteuning

Akke Appelhof

Mail a.appelhof@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-52327318
Coördinator Opvoedondersteuning

Anja Dijkstra Koehoorn

Mail a.koehoorn@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-52327596
Coördinator Opvoedondersteuning

Germer de Boer

Mail g.deboer@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-11288842

Andere onderwerpen

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons