Oudercursus Opvoeden & Zo

Oudercursus Opvoeden & Zo

Kinderen opvoeden is leuk, maar ook best ingewikkeld. Iedere ouder heeft wel eens behoefte aan steun of advies. Wat doe je bijvoorbeeld wanneer je kind niet luistert? Wanneer geef je straf, wanneer of juist niet? 

De oudercursus Opvoeden & Zo helpt je om oplossingen voor vragen als deze te vinden. Je leert hoe je positief gedrag kunt stimuleren en hoe je ongewenst gedrag kunt verbeteren. Aan de hand van alledaagse voorbeelden leer je vaardigheden die je kunnen helpen. Bovendien ervaar je dat je zeker niet de enige ouder die wel eens onzeker is over de opvoeding.

Word ook vrijwilliger

Wil jij je inzetten als vrijwilliger in de gemeente Heerenveen? Er zijn veel organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Meld je aan bij de vrijwilligerscentrale van Caleidoscoop en we helpen je een functie te vinden die precies bij jou past.

Meld mij aan als vrijwilliger

Deco

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Andere onderwerpen

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons