0513 – 629 090 Contact

Oudercursus Opvoeden & Zo

Kinderen opvoeden is leuk, maar tegelijkertijd ook best ingewikkeld. Iedere ouder heeft wel eens behoefte aan steun of advies. Wat doe je bijvoorbeeld wanneer je kind niet luistert? Wanneer geef je wel, of juist geen straf? De oudercursus Opvoeden & Zo helpt je om oplossingen voor vragen als deze te vinden. Je leert hoe je positief gedrag kunt stimuleren, maar ook hoe je ongewenst gedrag kunt corrigeren. Aan de hand van alledaagse voordelen leer je vaardigheden om het opvoeden net wat makkelijker te maken. Bovendien ervaar je tijdens deze laagdrempelige cursus dat je zeker niet de enige ouder die wel eens onzeker is over de opvoeding.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van anderhalf uur en wordt ‘s avonds gehouden op wisselende locaties in de gemeente Heerenveen. Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Er zijn geen kosten aan verbonden, waardoor iedereen mee kan doen. Je bent van harte welkom! Aanmelden voor de cursus kan bij Dicky Waley, bij voorkeur via de mail.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer