0513 – 629 090 Contact

Oudercursus Opvoeden & Zo

Kinderen opvoeden is leuk, maar soms ook moeilijk. Iedere ouder heeft wel eens behoefte aan steun of advies. Wat doe je bijvoorbeeld als je kind niet luistert? Wanneer geef je straf en wanneer niet? De oudercursus Opvoeden & Zo kan je helpen om oplossingen voor dat soort vragen te vinden.

In de cursus leer je als ouder hoe je goed gedrag van kinderen kunt stimuleren en ongewenst gedrag kunt corrigeren. Aan de hand van alledaagse voorbeelden leer je vaardigheden om het opvoeden gemakkelijker te maken. Tijdens de cursus ervaar je dat je echt niet de enige ouder bent die wel eens onzeker is over de opvoeding.

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursus wordt gehouden op een avond op wisselende locaties in de gemeente Heerenveen. Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus, iedereen kan dus meedoen. Je bent van harte welkom.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer