Projecten die we ondersteunen

Projecten die we ondersteunen

Bij Caleidoscoop faciliteren en ondersteunen we diverse projecten met een maatschappelijke meerwaarde. Denk bijvoorbeeld aan het Kleurrijk Vrouwenwerk en Myosotis. Het zijn projecten die een maatschappelijk belang kennen en bijdragen aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet. 

 

Kleurrijk Vrouwenwerk

Kleurrijk Vrouwenwerk brengt al bijna 40 jaar vrouwen uit verschillende culturen bij elkaar. De werkgroep bestaat uit 12 enthousiaste dames. Vrijwilligers, met verschillende culturele en religieuze achtergronden. De belangrijkste missie van Kleurrijk Vrouwenwerk is dat vrouwen meedoen in een kleurrijke samenleving.

Bij Kleurrijk Vrouwenwerk is wederzijds respect en acceptatie van elkaars religie en levensvisie erg belangrijk.

 

Myosotis

Myosotis is een vrijetijdsclub voor mensen met een beperking. De groep is voor iedereen van 18 jaar of ouder en voor wie het leuk vindt om samen te knutselen, muziek te maken, spelletjes te doen, gezellig te kletsen, te sjoelen en samen met elkaar te zijn. Ook vieren ze samen Sinterklaas, Kerst en Carnaval en hebben ze een slotfeest met een heuse playbackshow.

Het bijzondere van de groep is dat elk niveau welkom is, wat een mooie dynamiek oplevert. Sommige vrijwilligers zijn al twintig jaar betrokken bij de club en zijn er zo verbonden mee dat hun kinderen van kleins af aan meekomen en later ook vrijwilliger worden

Word ook vrijwilliger

Wil jij je inzetten als vrijwilliger in de gemeente Heerenveen? Er zijn veel organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Meld je aan bij de vrijwilligerscentrale van Caleidoscoop en we helpen je een functie te vinden die precies bij jou past.

Meld mij aan als vrijwilliger

Deco

Neem contact op

Opbouwwerker

Jacqueline Lenis

Mail j.lenis@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-52326802

Andere onderwerpen

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons