0513 – 629 090 Contact

Samen = Leuker

Samen met anderen leuke dingen doen lijkt heel gewoon maar dat geldt niet voor iedereen. Soms is het best moeilijk om naast je werk of dagbesteding mensen te ontmoeten en samen iets af te spreken. Herken je dit? Dan is Samen = Leuker misschien iets voor jou.

Met Samen = Leuker organiseren we elke maand een ontmoetingsavond. Op deze avond kun je met andere deelnemers afspreken om later in de maand samen iets leuks te gaan doen. Bijvoorbeeld samen naar de film, met elkaar op stap naar een andere stad of gezellig samen een uurtje bowlen. Samen = Leuker is eens keer per maand op een woensdagavond in Jongerencentrum Casa, aan het Geerts Willigenplein 2 te Heerenveen.

Je kunt aan Samen = Leuker meedoen als je

  • 18 jaar of ouder bent
  • speciaal onderwijs hebt gevolgd (SBO of praktijkonderwijs)
  • zelfstandig kunt reizen
  • het leuk vindt om met andere mensen activiteiten te gaan doen

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer