0513 – 629 090 Contact

Seniorcafé

Het Seniorcafé is ontstaan uit een samenwerking tussen Caleidoscoop, de bibliotheek, KBO en het Cosbo. Het is van start gegaan in 2007 op initiatief van bovengenoemde partijen en had als doel een ontmoetingsplaats voor senioren te creëren om sociaal contact te bevorderen en eenzaamheid tegen te gaan. De ontmoetingen vinden iedere woensdagochtend (tussen september en juni) plaats in een door de bibliotheek beschikbaar gestelde ruimte.

Iedere eerste woensdag van de maand vindt er een activiteit plaats in de vorm van een film of een voordracht. Ook interessante lezingen zoals Bewegen is gezond, Het ontstaan van Heerenveen en de Elfstedentocht zijn erg geliefd. Op de andere woensdagen is het een gezellig samenzijn waarbij veelal op een ontspannen wijze over actuele zaken van gedachten wordt gewisseld.

 

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer