Steunpunt de Barones

Steunpunt de Barones

Steunpunt de Barones is een hulppost voor sociaal juridische dienstverlening. Je kunt gratis bij ons terecht. Tijdens openingsuren kun je gewoon binnenlopen en wachten tot je aan de beurt bent, of je kunt een afspraak maken. 

Zit je met vragen over; 

  • schulden; 
  • andere financiële problemen; 
  • of lukt het je niet de formulieren of brieven te begrijpen? 

In de Barones zitten vrijwilligers klaar die je graag helpen. Is de vraag te ingewikkeld dan kunnen de vrijwilligers contact opnemen met juristen, bewindvoerders, andere dienstverleners in het sociaal-juridisch domein en Gemeente Heerenveen.

Word ook vrijwilliger

Wil jij je inzetten als vrijwilliger in de gemeente Heerenveen? Er zijn veel organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Meld je aan bij de vrijwilligerscentrale van Caleidoscoop en we helpen je een functie te vinden die precies bij jou past.

Meld mij aan als vrijwilliger

Deco

Neem contact op

Contactpersoon de Barones

Bart Koet

Mail b.koet@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-25639020
Contactpersoon de Barones

Christa van der Werf

Mail c.vanderwerf@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-50937707

Andere onderwerpen

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons