0513 – 629 090 Contact

Stichting Computercentrum ‘t Fean

Computers! Ze zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Online winkelen, e-mailen, belastingaangiftes invullen, aanvragen voor uitkeringen indienen en bankzaken regelen: tegenwoordig wordt er van je verwacht dat je al deze zaken regelt met je eigen computer. Steeds vaker lijken instanties en organisaties ervan uit te gaan dat iedereen een computer heeft. Zo’n apparaat is best ingewikkeld. Hoe kun je snel iets bestellen op internet en, niet minder belangrijk, hoe kun je veilig online betalen?

Stichting Computercentrum ’t Fean kan hierbij de helpende hand bieden. Deze organisatie, bestaat geheel uit vrijwilligers en biedt laagdrempelige en betaalbare computercursussen aan op alle gebieden. Vragen over de muis, het toetsenbord en het internet worden hier beantwoord. Daarnaast zijn er ook cursussen die de geheimen van tekstverwerking (Word), gegevensbeheer (Excel), facebook, twitter of fotobewerking onthullen. Computercentrum ’t Fean geeft les in Wijkcentrum De As op de Greiden in Heerenveen.

Dankzij de toekenning door het Oranjefonds heeft de Stichting Computercentrum ‘t Fean laptops aangeschaft, waarmee ze computercursussen op locatie kunnen aanbieden. Vanuit verschillende wijken en dorpen is er al belangstelling getoond om computercursussen te organiseren in de verschillende MFA’s.

 

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer