Deco

Theatervoorstelling: ‘Die andere ouders doen ook maar wat SPECIAL’

Hoe is het als het ouderschap anders blijkt te zijn dan gedacht, omdat je kind intensieve zorg nodig heeft? Hoe is het om afscheid te nemen van je verwachtingen? Wat doet het met jou en je relatie? En hoe houd je die intensieve zorg vol? Theatergroep Bint presenteert een nieuwe online voorstelling die de impact van ouderschap van zorgintensieve kinderen bespreekbaar maakt.

Theatergroep Bint speelt op dinsdag 13 april van 20.00 – 21.30 uur deze voorstelling speciaal voor ouders in Fryslân. Een voorstelling die u wordt aangeboden door de Friese welzijnsorganisaties Amaryllis, Kearn Welzijn, Het Bolwerk, Sociaal Werk de Kear, Sociaal Collectief, De Skûle Welzijn, Timpaan en Caleidoscoop. Zij vinden het belangrijk om juist in deze tijd iets te kunnen aanbieden voor deze groep ouders, die het door een lockdown extra zwaar heeft.

Voor het maken van de voorstelling ging theatergroep Bint in gesprek met ouders die een zorgintensief kind hebben. Hun eerlijke ervaringsverhalen zijn het uitgangspunt van de voorstelling. De voorstelling gaat in op angsten, twijfels, overwinningen en momenten van trots van ouders. Het publiek kijkt thuis online via een livestream naar de live gespeelde voorstelling. Tijdens de voorstelling kunnen mensen reageren via de chat, kunnen ze vragen stellen, antwoord geven en stemmen via een simpele online tool.

Aanmelden
De datum van de voorstelling is dinsdag 13 april van 20.00 – 21.30 uur. Na aanmelding ontvang je per mail een link waarmee je kan inloggen om de voorstelling via ZOOM bij te wonen. Deelname is kosteloos. Je kunt je aanmelden tot 10 april  bij Caleidoscoop via de mail info@caleidoscoopheerenveen.nl of bellen naar 0513 629090

Meer nieuws