0513 – 629 090 Contact

In Heerenveen is behoefte aan nieuwe vrijwilligers om het Hospice draaiende te houden. Het Hospice is al meer dan 15 jaar een begrip in Heerenveen e.o. Sinds april 2022 is het gevestigd aan de Van Helomalaan 2. Voor in het Hospice zijn we op zoek naar vrijwilligers die regelmatig handen en voeten willen geven aan palliatieve zorg. Daarnaast is er behoefte aan vrijwilligers voor zorg in de thuissituatie in de regio Heerenveen en Stellingwerven.

Als de zorg elders niet meer mogelijk is en de levensverwachting is minder dan drie maanden, dan kan een verblijf in het hospice uitkomst bieden. In het hospice vind je nét dat beetje meer: een warme plek waar alle aandacht is voor u en uw naasten. Dankzij de kleinschaligheid is er sprake van een gemoedelijke, huiselijke sfeer. Een bijna-thuis-huis.

Het vrijwilligerswerk kost je minimaal 4 tot 8 uur per week. Iedereen met een warm hart voor de palliatieve zorg kan zich aanmelden als vrijwilliger.

Een zorg achtergrond is niet noodzakelijk. Emotionele stabiliteit, motivatie en een open houding daarentegen wel. Iedere nieuwe vrijwilliger krijgt een basiscursus aangeboden om het werk goed uit te kunnen voeren.

Word jij onze nieuwe vrijwilliger? Bekijk de vacatures via de links http://www.vrijwilligerswerkheerenveen.nl/vsp-reageer… en www.vrijwilligerswerkheerenveen.nl/vsp-reageer?vacnr=5 en reageer!