Vervoer

Vervoer

Heb je even geen vervoer, is er niemand uit je eigen netwerk beschikbaar, maar moet je toch echt van A naar B? Trek dan aan de bel bij het Vrijwilligers Servicepunt (het VSP) en wie weet kan een vrijwilliger je brengen. Speciaal voor hulpbehoevende inwoners van de gemeente Heerenveen zijn er verschillende opties als het op vervoer aankomt. Zo kun je gebruik maken van de VSP auto of een ANWB Automaatje. 

 

De VSP auto

De VSP auto rijdt op doordeweekse dagen, tot 18.00 uur ‘s avonds. Voor het gebruik van de VSP auto betaal je een kleine onkostenvergoeding. Je betaalt de chauffeur alleen voor de gereden kilometers. We plannen de ritten zorgvuldig en vooraf, dus neem minimaal twee dagen van tevoren contact met ons op!

 

ANWB Automaatje

ANWB AutoMaatje  is een vervoerservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten uit de gemeenten Heerenveen op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. Het vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut. Je kunt ANWB AutoMaatje ook inschakelen voor leuke uitjes. Zoals een bezoekje afleggen, naar de kapper of gezellig winkelen.

 

Wil je meer informatie over de verschillende vervoersmogelijkheden?

Bezoek het Vrijwilligers Servicepunt van Caleidoscoop, bel met 0513 – 62 90 90 of mail ons via vervoercaleidoscoopheerenveen.nl.

Word ook vrijwilliger

Wil jij je inzetten als vrijwilliger in de gemeente Heerenveen? Er zijn veel organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Meld je aan bij de vrijwilligerscentrale van Caleidoscoop en we helpen je een functie te vinden die precies bij jou past.

Meld mij aan als vrijwilliger

Deco

Neem contact op

Klasien Wiegersma

Contactpersoon Vervoer
Mail Phone

Nicky Hooijschuur

Contactpersoon Vervoer
Mail Phone

Andere onderwerpen

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons