0513 – 629 090 Contact

Vrijwilligers Servicepunt (VSP)

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder. Komen we er niet uit? Dan verwijzen we je door naar de juiste instantie.

De VSP-er is een medewerker van het Vrijwilligers Servicepunt die gespecialiseerd is in het coachen en begeleiden gericht op participatie. De VSP-er ondersteunt de vrijwillige inzet in wijken en dorpen.

Wil je meer weten, neem dan een kijkje op vrijwilligerswerkheerenveen.nl. Hier vind je veel informatie, bijvoorbeeld over de verschillende vacatures en trainingen. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen met het Vrijwilligers Servicepunt op telefoonnummer: 0513 – 645 881 of een e-mail sturen aan servicepunt@caleidoscoopheerenveen.nl.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer