Vrijwilligers

Ben jij je aan het oriënteren op vrijwilligerswerk en wil je graag weten op welke manier je kunt bijdragen aan de samenleving? Neem dan contact op met de VSP'er bij jou in de buurt. Een VSP’er is een medewerker van het Vrijwilligers Service Punt. De VSP’er bij jou in de buurt kan je adviseren over de verschillende kansen en mogelijkheden.

Kun jij wel wat hulp gebruiken en ben je benieuwd in hoeverre je ondersteuning kunt krijgen vanuit het vrijwilligerswerk? Ook dan kun je contact zoeken met de VSP’er bij jou in de buurt. Hij of zij helpt je graag op weg met je hulpvraag. 
   

Je kunt bij ons terecht voor

  • vacatures, 
  • advies en 
  • ondersteuning
  • trainingen en 
  • netwerkbijeenkomsten. 
Daarnaast zijn wij jouw aanspreekpunt als het gaat om de collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering voor vrijwilligers van de gemeente Heerenveen.  Vinden en binden van vrijwilligers: Expeditie Nieuwe Gezichten Ben jij ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers of naar manieren om vrijwilligers te behouden? Wij bieden een programma waarmee vele organisaties succesvol zijn geweest. Meedoen is gratis. Het programma heet Expeditie Nieuwe Gezichten, dit is een landelijk programma. Aanmelden via mail: e.akkerman@caleidoscoopheerenveen.nl

Wil je meer informatie?

Bezoek dan het Vrijwilligers Servicepunt van Caleidoscoop, bel met 
0513 – 645 881 of mail ons via servicepunt@caleidoscoopheerenveen.nl.

Aanmelden Contact


V

Vrijwilliger worden? Bekijk dan gauw onze vacatures.

Vacatures

Is er geen passende vrijwilligersfunctie beschikbaar maar wil je wel graag op de hoogte blijven van nieuwe vrijwilligersfuncties? Laat het ons weten. Wij komen graag in contact met gemotiveerde vrijwilligers. Maak je interesse bij ons kenbaar door een mail te sturen naar info@caleidoscoopheerenveen.nl o.v.v. “aanmelden als vrijwilliger”.

Het laatste nieuws

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons