0513 – 629 090 Contact

VSP auto

Speciaal voor hulpbehoevende inwoners van de gemeente Heerenveen is er de VSP auto. Heb je even geen vervoer, is er niemand uit je eigen netwerk beschikbaar, maar moet je toch echt van A naar B? Trek aan de bel bij het Vrijwilligers Servicepunt (het VSP) en wie weet kan een vrijwilliger je brengen. De VSP auto rijdt op doordeweekse dagen, tot 18.00 uur ‘s avonds. Voor het gebruik rekenen we een kleine onkostenvergoeding, waarbij je de chauffeur alleen betaalt voor de daadwerkelijk gereden kilometers. We plannen de ritten zorgvuldig en op voorhand, dus neem tijdig – minimaal twee dagen van tevoren – contact met ons op!

Wil je meer informatie? Bezoek het Vrijwilligers Servicepunt van Caleidoscoop, bel met 0513 – 62 90 90 of mail ons via servicepunt@caleidoscoopheerenveen.nl.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer