0513 – 629 090 Contact

VSP auto

Speciaal voor hulpbehoevende inwoners van de gemeente Heerenveen is er de VSP auto. Heb je even geen vervoer, maar moet je toch echt van A naar B? Neem contact op met het Vrijwilligers Servicepunt en wie weet kan een vrijwilliger je brengen. Voor het gebruik van de VSP auto rekenen we een kleine onkostenvergoeding, waarbij je alleen betaalt voor de daadwerkelijk gereden kilometers.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Vrijwilligers Servicepunt van Caleidoscoop: 0513 – 645 881 of via servicepunt@caleidoscoopheerenveen.nl.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer