0513 – 629 090 Contact

Wijkkrachtscan

Om te weten wat de krachten en zwaktes van de 29 dorpen en wijken van Heerenveen zijn, heeft de gemeente Stichting Caleidoscoop opdracht gegeven tot het ontwerpen en uitvoeren van een scan om een beeld te creëren van de wijken en dorpen. Deze momentopname of “startfoto”, genaamd de Wijkkrachtscan, combineert de statistieken over de wijk en kennis van de professionals met de beleving van de burger. Zo wordt inzichtelijk wat aandachtspunten zijn voor de wijken en waar kansen en bedreigingen liggen voor de verschillende wijken en vele dorpen die de gemeente Heerenveen rijk is.

Download hier de wijkkrachtscan

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer