Zomerspelweek

Zomerspelweek

Ieder jaar tijdens de zomervakantie organiseren we een paar dagen vol vertier voor kinderen van de basisschool. Kinderen kunnen meedoen met spelletjes, ravotten en hutten bouwen. De Zomerspelweek kent ieder jaar een ander thema. Benieuwd naar het thema van dit jaar? Ga dan naar de website van de Zomerspelweek. Via dezelfde website kunnen kinderen worden aangemeld om deel te nemen. 

 

Meedoen als vrijwilliger of stagiaire?

Om de zomerspelweek ook in de toekomst te kunnen organiseren zijn voldoende vrijwilligers van groot belang. Wil jij je aanmelden als vrijwilliger of stagelopen bij Zomerspelweek? Stuur dan een mail naar info@zomerspelweek.nl.

Word ook vrijwilliger

Wil jij je inzetten als vrijwilliger in de gemeente Heerenveen? Er zijn veel organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Meld je aan bij de vrijwilligerscentrale van Caleidoscoop en we helpen je een functie te vinden die precies bij jou past.

Meld mij aan als vrijwilliger

Deco

Neem contact op

Projectleider Zomerspelweek

Tim Weidenaar

Mail t.weidenaar@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-52326761
Projectleider Zomerspelweek

Pieter Jissel Bonnema

Mail p.bonnema@caleidoscoopheerenveen.nl
Phone 06-52326273

Andere onderwerpen

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons