0513 – 629 090 Contact

Zomerspelweek

Elk jaar organiseert Caleidoscoop de Zomerspelweken. Vele vrijwilligers geven vorm aan deze week en bedenken spellen in en rondom het bos van Oranjewoud, maar ook in Jubbega. Ieder jaar heeft de Zomerspelweek een thema waar de hele week om draait. Is de hele week lekker hutten bouwen en spelletjes spelen iets voor jouw kind? Kom gerust eens kijken of meld je (kind) aan als deelnemer of vrijwilliger.

Heerenveen

In Oranjewoud Scoutinghiem vind je halverwege augustus jaarlijks de Zomerspelweek Heerenveen. We bouwen hutten, lopen speurtochten, doen spelletjes in het bos en er is – niet te vergeten – een spannende spokentocht. Iedereen van 6 t/m 13 jaar (groep 8) is welkom. Aanmelden kan via de vernieuwde website of via info@zomerspelweek.nl

Jubbega/Hoornsterzwaag

Een week later is het feest in het Speelbos van Sparjebird tijdens de Zomerspelweek Jubbega/Hoornsterzwaag/Hemrik. Hutten bouwen, toneel spelen, spelletjes doen en goochelen. Iedereen van 6 t/m 12 jaar is welkom. Heb je het inschrijfformulier op school gemist? Bij de Coop in Jubbega liggen ze ook. Wees welkom!

Vrijwilligers gezocht!

Lijkt het je leuk om mee te helpen als vrijwilliger tijdens een van de Zomerspelweken? Ben je 16 jaar of ouder en heb je zin om deze kinderen een fantastische week te bezorgen? Meld je dan aan via info@zomerspelweek.nl (ZSW Heerenveen) of via vrijwilligerszs@outlook.com (ZSW Jubbega/Hoornsterzwaag).

 

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer