0513 – 629 090 Contact

Jongerencentrum Casa

Jongerencentrum Casa is hét jongerencentrum van Heerenveen, gelegen in hartje centrum aan het Geerts Willigenplein. Casa is een plek waar jongeren elkaar ontmoeten, contacten leggen en deze onderhouden. Het jongerencentrum is een plek voor vrijetijdsbesteding maar ook een plek waar jij als jongere informatie vindt over vragen en vraagstukken die je bezighouden.

De lijnen naar eventuele gewenste sociaal maatschappelijke hulp zijn kort, evenals de mogelijkheid voor ondersteuning of doorverwijzing naar een professionele ondersteuningsorganisatie.

Bel mij terug

Wil je door ons gebeld worden? Laat dan hier je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Bekijk onze Privacyverklaring

Informatie aanvragen

Stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je informatie per e-mail krijgt toegestuurd.

Bekijk onze Privacyverklaring

Over ons

Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Lees meer

Jeugd & jongeren

Een jongerenwerker is geen hulpverlener, en dat is juist zo fijn. Geen gezeur over wachttijden, of doorverwijzingen naar andere organisaties. Wij hebben meteen tijd voor jou, en weten bijna altijd de oplossing voor je probleem.

Lees meer

VSP

Stoor jij je al jaren aan dat bouwvallige speelplaatsje voor je deur? Wil je jouw buurt gezelliger maken? Heb je een conflict met je huisbaas? Caleidoscoop helpt je graag verder met deskundig advies. Samen met jou maken onze opbouwwerkers en VSP-ers de buurt leefbaarder.

Lees meer